Dobozva rejtve

Egy doboz, amiben valamikor szárított, karlsbadi gyümölcs volt, ami átadta helyét régi, barna fényképeknek, amik aztán továbbáramlottak más dobozokba ahol a szereplők lassan azonosíthatatlanokká váltak.
Régi sztereofotós doboz, ami szentföldi zarándokutakat mutatott be más kalandok mellett, ha kiváncsian a szemlencsékbe meredtünk. Az örök varródobozok, amikben a kabátokról elkalandozott gombok, és a tűk, cérnák lapultak. Majd jöttek a szögesdobozok különös feliratokkal és a csavarokat tároló dobozok. Néha egy ügyetlen kéz próbálta népies motivumokkal birtokába venni őket. A tolltartó fából készült doboza, amin különböző fontos tevékenységr igyekeztek serkenteni a dolgozó nép fiát – persze a padszomszédomnak mindig szebb doboza volt, rollóval és kétemeletes ceruzatartóval.
A játékok dobozai, amikbe mindig vissza kellett pakolni a kockákat hengereket, figurákat, ami nehéz és unalmas volt. Dobozok ecseteknek, festékeknek, diapozitiveknek, különböző tárolószerkezetekkel, hogy a dolgunkat tegyük…

Dobozok kinyithatók, befesthetők, majd becsukhatók…

Dokumentumok

FEL